Hovězí maso na protlaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 76 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 6.3 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 315 mg
 - Vitamín A 315 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
 - 
                                2
Přidáme rajčatový protlak a maso dodusíme doměkka.
 - 
                                3
Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, dochutíme a šťávu ještě povaříme.
 - 
                                4
Před podáváním přidáme kousek másla.