Hovězí maso na bazalce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 869 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 671.8 mg
 - Vláknina 2990 mg
 - Vitamín A 2990 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.4 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky, lístky bazalky posekáme najemno.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přidáme maso, osolíme, opepříme, orestujeme, podlijeme sojovou omáčkou, vodou, přidáme polovinu bazalky, papriku a dusíme doměkka. Minutu před koncem vaření přisypeme zbytek bazalky, aby celý pokrm provoněla. Tekutina musí být téměř odpařená.