Zajíc na houbách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 727 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 123.3 mg
 - Draslík 758.5 mg
 - Vláknina 2674.2 mg
 - Vitamín A 2674.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného zajíce naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozehřátém oleji po všech stranách.
 - 
                                2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané houby, vše opečeme, posypeme kmínem a podlijeme vývarem.
 - 
                                3
Dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec zahustíme šťávu nasucho osmahnutou moukou a ještě krátce povaříme.