César salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 513 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 1122 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 152 mg
 - Draslík 439 mg
 - Vláknina 4311 mg
 - Vitamín A 4311 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V mixeru rozmixujeme předem opečené stroužky česneku, ančovičky, citronovou šťávu, worcester, hořčici a 10g nastrouhaného parmazánu. Zvolna přiléváme olej a mixujeme dohladka.
 - 
                                2
V míse promícháme salát s kostičkami osmažené žemle, poklademe žloutky vyloupnutými z bílků a zalijeme připravenou zálivkou. Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Při podávání posypeme salát hoblinkami parmazánu.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                