Slepičí polévka se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 1536 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 143.8 mg
 - Draslík 273.7 mg
 - Vláknina 2365.2 mg
 - Vitamín A 2365.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do osoleného vroucího vývaru z drůbeže dáme očištěný, opláchnutý a na kostičky nakrájený pórek, na kostičky nakrájené uvařené slepičí maso a krátce povaříme.
 - 
                                2
Potom vmícháme rozšlehaná vejce, přidáme uvařené překrájené špagety a na plátky nakrájené žampiony.
 - 
                                3
Polévku dochutíme glutasolem, vínem, vegetou a podle potřeby ji dosolíme. Vývar ještě krátce povaříme.
 - 
                                4
Při podávání přidáme do každé porce omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať.