Skopové maso na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2846 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 293 g
 - Sodík 97035 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 192.9 mg
 - Draslík 289.5 mg
 - Vláknina 7910 mg
 - Vitamín A 7910 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné maso naklepeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do marinády na 3 - 4 hodiny. K masu přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Po uplynutí doby marinování maso navlékneme na jehlu střídavě s plátky cibule a opékáme na roštu či pánvi na každé straně cca pět minut.
 - 
                                2
Jako přílohy podáváme suchou rýži, kapii, okurku.