Chřestový salát s cibulí a celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 50 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 686.4 mg
 - Vláknina 23817 mg
 - Vitamín A 23817 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Syrový chřest a celer nakrájíme na kousky, cibuli nasekáme. Rajčata nakrájíme na tenké plátky. Listy hlávkového salátu důkladně opláchneme a necháme okapat.
 - 
                                2
Kousky chřestu, celeru a nasekanou cibuli smícháme s 1 lžičkou papriky a tuto směs rozložíme na rozložené listy salátu na servírovací míse nebo talířích. Na tuto směs rozdělíme tvaroh a celý salát poklademe tenkými plátky rajčat. Podáváme studené.