Chřestový salát s vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 72 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 160 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 297.5 mg
 - Vláknina 6760 mg
 - Vitamín A 6760 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.5 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Chřest oloupeme, uvaříme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Připravíme marinádu z vody, citronové šťávy, cukru a soli. Nalijeme ji na chřest a povrch salátu ozdobíme nahrubo nakrájeným, uvařeným vejcem a nasekanou petrželkou.