Ravioly s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 603 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 602 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 66 g
 - Cholesterol 158.8 mg
 - Draslík 1271.5 mg
 - Vláknina 6013.8 mg
 - Vitamín A 6013.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve uvaříme ravioly v osolené vodě al dente. Scedíme je a necháme okapat.
 - 
                                2
Mezitím spaříme rajčata ve vroucí vodě, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou šalotku. Přidáme rajčata a asi 10minut podusíme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme nasekanou bazalku.
 - 
                                3
Těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.